:) Ruju nekem is voltak gondjaim az angol grízzel, finomabbra van darálva talán mint az otthoni, aztán kitaláltam egy alapreceptet és azt variáltam kicsit. Főzés közben sose rakjál még bele grízt, inkább folyadék legyen kevesebb majd azt növeld ahogy dagad a gríz. :)
Tegyél bele grízt, meg tejet, de kevés tejet, ahogy dagad a gríz úgy pótold még tejjel. Ha a grízt pakolod bele akkor az leég, plusz a feje nyers marad mert nem egy időben főnek. :)
6 megjegyzés:
Mi lett rossz benne?
ááááááá, csak a gríz :-D basszus, a német grízt csak rakom bele, rakom, nem dagadt, a végére meg megállt benne a kanál.
Legközelebb teli kell pakolni az utánfutót jó öreg, magyar darával! :o)
:)
Ruju nekem is voltak gondjaim az angol grízzel, finomabbra van darálva talán mint az otthoni, aztán kitaláltam egy alapreceptet és azt variáltam kicsit. Főzés közben sose rakjál még bele grízt, inkább folyadék legyen kevesebb majd azt növeld ahogy dagad a gríz. :)
ahha, ezt kipróbálom. úgy érted, forraljam a tejet, majd vegyem le a főzőlapról, és úgy bele a grízt?
Tegyél bele grízt, meg tejet, de kevés tejet, ahogy dagad a gríz úgy pótold még tejjel.
Ha a grízt pakolod bele akkor az leég, plusz a feje nyers marad mert nem egy időben főnek. :)
Megjegyzés küldése