2013. május 2., csütörtök

Na tudja-e valaki ezt überelni?

És mondd kisfiam, azon kívül, hogy leégett a fél iskola, történt még valami? 
És ugye neked nincs közöd hozzá?!


Nyitom a licitet. LOL

Más.

Ma este kiszedtem Rebesből egy kullancsot. Kicsike volt, nem is tudom, hogy honnan tudtam én azt egyáltalán, hogy kullancs volt. Mert tényleg az volt. Beniben sem, bennem sem volt soha, most láttam először élőben a "rémet". Ahhoz képest viszont borzasztó ügyesen és határozottan ki is tudtam szedni 10 perc pánikszerű kullancscsipesz-keresés után (na ezt a szót hogyan írják helyesül...). Kicsit izgulok, mert Rebes még nincs beoltva. Mire kell figyelni? 

3 megjegyzés:

kuka írta...

Pár napig ne dobd el a kullancsot anya! A dokinak esetleg még jól jöhet. A kullancscsipeszt jól írtad. Én úgy hallottam, hogy az oltás alig jó valamire és a mellékhatásainak nagyobb a kockázata.
http://tudatosvasarlo.hu/cikk/panikkeltes-kullancsoltas-korul

ruju írta...

Ó, igazából nem a kullancs a nagy izé, hanem párbeszéd, ill. monológ, ahogy tudomásul vettem, hogy leégett a fél iskola... És nem tudtam nem röhögni, ahogy a fenti kérdés elhagyta a számat :-) de köszönöm a tanácsokat, kullancsot kibányászom a szemétből :-)

Nils Holgersonné írta...

és volt köze hozzá? :)

(kör alakú piros foltokat kell figyelni a csípés helyén, vagy bárhol, a következő pár hétben - de ez a lyme-kór jele, az oltás az encephalitis ellen van)