2010. február 22., hétfő

Rejtély

Olyan büszke szoktam lenni a konyhaművészetemre, de hogy egy sima tejbegrízt hogy el tudok keffenteni!

6 megjegyzés:

Magenta írta...

Mi lett rossz benne?

ruju írta...

ááááááá, csak a gríz :-D basszus, a német grízt csak rakom bele, rakom, nem dagadt, a végére meg megállt benne a kanál.

Emmama írta...

Legközelebb teli kell pakolni az utánfutót jó öreg, magyar darával! :o)

Emőke írta...

:)
Ruju nekem is voltak gondjaim az angol grízzel, finomabbra van darálva talán mint az otthoni, aztán kitaláltam egy alapreceptet és azt variáltam kicsit. Főzés közben sose rakjál még bele grízt, inkább folyadék legyen kevesebb majd azt növeld ahogy dagad a gríz. :)

ruju írta...

ahha, ezt kipróbálom. úgy érted, forraljam a tejet, majd vegyem le a főzőlapról, és úgy bele a grízt?

Emőke írta...

Tegyél bele grízt, meg tejet, de kevés tejet, ahogy dagad a gríz úgy pótold még tejjel.
Ha a grízt pakolod bele akkor az leég, plusz a feje nyers marad mert nem egy időben főnek. :)