2010. március 25., csütörtök

És igen!

Levették! És úgy tűnik rendben van! Leszámítva azt az "apróságot", hogy a könyökhajlatánál kikezdte a kis karját a gipsz egy helyen. Azt hittem, szívrohamot kapok, mikor megláttam. A doki meg nyugtázta, hogy igen, igen, ez biztos fájt is neki. Anyám! Na mindegy, állítólag ártalmatlan a dolog, holnapra jobb lesz. A lényeg, hogy nincs gipsz! Most még izgulok, hogy tényleg rendben van-e, de igyekszem bízni mindenkiben.

Egyébként pedig ma sajnos volt alkalmam megállapítani, hogy milyen szerencsések is vagyunk, hogy mi "csak" ilyen probléma miatt mentünk a gyerekklinikára. Annál szomorúbb hely kevés van a világon. És tudom, hogy sokaknál kiveri a biztosítékot, de nem tudtam nem arra gondolni, hogy micsoda mázlisták vagyunk.

(A gipszet a doki egy igen gyors és hanyag mozdulattal kivágta a szemétbe, időm sem volt elkérni, de amilyen büdös volt már, nem is bánom. Így a fénykép és a dekoráció elmarad...)

4 megjegyzés:

Nils Holgersonné írta...

hello, hogy van Rebeka karja? rendbejott a konyokhajlat? eszrevette egyebkent, hogy hirtelen olyan konnyu lett? :)

ruju írta...

Szia! Rögtön használta a levétel után szerencsére, a könyökhajlata meg másnapra már szinte jobb lett, szóval úgy tűnik, túl vagyunk rajta. Sokszor nézegeti még mindig a kezét, olyan rácsodálkozósan, nagyon aranyos, biztos érzi, h valami onnan márpedig hiányzik :-DDD

Emőke írta...

Óóó de édes lehet. :) Biztosan már nem lesz semmi gond! :)

Magenta írta...

A lényeg, hogy rendbejött. :)