2010. november 29., hétfő

Hoppácska

Teljesen véletlenül, öltözős-hátravetős őrület közben sikerült észrevennem, hogy kint van a jobb fölső rágófoga is Rebusnak. Mire nem jók ezek a küzdelmek... Szóval a fogsor fele már kint van, már csak 10-et kell végigszenvedni. Azért majd az alvás után jól meghisztiztetem megint (hehhh, csak nehogy fordítva legyen), mert van egy olyan érzésem, hogy a bal alsó is nagyon igyekszik kifele. Az elmúlt jópár éjszaka annyira, de annyira vacak volt, hogy kárpótlásul igazán kijöhetett volna már 2 fog egyszerre (vagy mind a 3., de nem akarok telhetetlen lenni, csak már nagyon nehezen viselem az alvásmegvonást).

Amúgy arról akartam írni, hogy első advent alkalmából gyönyörűen havazik ma egész nap, meg is marad, csodaszép. Minden hófehér, tiszta giccs az élet, csak autóba ne kelljen ülni. De sajna kell. Na nem baj, a hó mindig megnyugtat (khm, kivéve hazafelé, Ausztriában, amikor araszolunk miatta, na ez egy másik sztori és addigra már csak elolvad). Szóval minden csupa karácsony-giccs, jaaaaaaaaaaaj, imádom! 

2 megjegyzés:

Nils Holgersonné írta...

jajj, igen ,nálunk is, ugye, mondjuk az olvadás határán rezeg a léc egész nap, de eddig a hó győzött.
öö, igaz innen már csak pár lépés a haza, de ha szusszannátok Bécsben, csak szólj!

ruju írta...

Nálunk masszívan tartja magát, egész nap -1 fok volt és még csak most jön az igazán hideg. gyönyörű!

Nagyon kedves a meghívásotok, de most éjszaka fogunk utazni, suli után indulunk. De a szünetben hátha eljutok még "csak úgy" Bécsbe, na?