2010. április 14., szerda

U5

Ma volt a féléves vizsgálata Rebekának (hja, az elmúlt hetek nem voltak alkalmasak a rutin vizsgálatokra, ugye). Kiderült, amit eddig is tudtunk: Rebes naaaaaaaaagy. Jelenleg kb 70 cm és 9740 g. Viszont nem csak testileg fejlettebb az átlagnál: a mozgása is egy 8-9 hónapos "kortársának" a szintjén van: már négykézláb rugózik, pl. A lényeg amúgy, hogy minden rendben van vele. (A doki azért visszaszólt még az ajtóból, hogy ha nem muszáj, ne kapjon "extra" adagot kajából - hehehe, így is csak 5x eszik egy nap, ami a minimum állítólag... Persze Benjámin is sonkaberci volt - aztán most kétszer kell ránézni, ahogy a régi jó favicc mondja.)

5 megjegyzés:

Zsófi írta...

gratulálok!
Júda 7 hónapos és a hétfői mérlegelés szerint 69 centi és 8.1 kiló. És ő se egy filigrán darab :D

ruju írta...

Júda is hét hónapos? Pedig olvaslak, és tudtam, hogy valahogy egy ívásúak, de most tudatosult, hogy mennyire :-). Én is látom a többi egykorú babát, hasonló hosszal és egy-két kilóval kevesebbel, és tényleg nem csenevészek. Nem baj, majd nem balettozni fog Rebes, hanem gyorskorcsolyázni :-D (És különben is, nekünk nő nagyra :-DDDD)

Emmama írta...

Gratula!!! Tényleg szép nagy baba, de majd ha már nem csak rugózik, hanem mászik is, ledolgozza a kalóriákat. :) A második félévben amúgy is lelassul a gyarapodás. Összehasonlításképpen, Emmám 8 hónaposan 8420 g és 73 cm. Ő magas.

Magenta írta...

Az én fiam dettó ilyen volt, most meg elfújja a szél: 150 centi, 30 kiló. Még nem találtunk olyan nadrágot, ami jó hosszra és nem csúszik le a derekáról. Le fogja mozogni, ha megindul. :)

Zsófi írta...

Rebes mikor született? Júda szeptember 8án