2010. május 19., szerda

Most látom csak...

...hogy milyen rég adtam hírt magunkról. Eléggé zajlik az élet, készülünk oda haza, már csak kettőt kell aludni, illetve jó volna kettőt aludni, sőt eggyel is kibékülnék, mert a kisgyerekes családok egyes számú Murphy törvénye sajnos ránk is igaznak bizonyul: a gyerekek lebetegedtek. Benjámin újra beszűkült egy kicsit, így most megint sprézni kell pár napig, remélhetőleg rendbe jön tőle, Rebeka pedig nagyon meg van fázva, miközben ezerrel fogzik és nem alszik jól éjszaka (amitől én ugye rosszul, illetve szinte egyáltalán nem alszom).

Kezd rajtam amúgy is elhatalmasodni a szokásos utazás előtti pánik (PTP). Próbálom átgondolni, hogy mit is kell pakolni, meg hogyan is, és milyen évszakra, de azt hiszem, maradok mind a négynél. Közben pedig lopom az időt, hogy egy kicsit pihenni is tudjak, mint most is például, hogy Rebeka végre alszik, és - milyenazilyennekgyerek-anya lévén - Beninek megengedtem, hogy kicsit játszon a PS-ön. Nyilván csak azért, mert PIHENNI AKARTAM!

Kreáltam magamnak egy digitális vagy milyen aláírást is, megtetszett a csajoknál a Horgo-blogon, és az egyikre ráklikkelve betöltött a weblap.

Azt hiszem, nem az időt lopom, hanem a napot, legközelebb már valószínűleg csak Magyarországról, vagy talán majd újra Németországból jelentkezem, bírjátok ki! :-D Most futok tovább a dolgom után. Puszi nektek.

6 megjegyzés:

kukaizé, vagy mi írta...

Szia anya!
Ugorj be egy muskátliért a Fény utcai piacra, tőlem olcsóbban megkapod.

Nils Holgersonné írta...

juuuj, de izgi, jo utat! ha elakadnatok Becsnel, csak szolj, szivesen latunk :)

jobbulast is a gyerkocoknek.

Nils Holgersonné írta...

ha-ha, nagylelkuen ajanlgatom magunkat, mintha Becsben egy haz lenne, es csak ki kene keresni a kapucsengon a magyarhangzasu neveket (mondjuk van nalunk egy Varga, TBnek meg nemet neve van, szoval az se lenne egyszeru)

mindegy, ha kell, irok am szivesen elerhetoseget, csak nem kommentbe.

ruju írta...

ÓÓÓÓÓ, de kedves! Volt olyan terv, hogy aludnánk Bécsben egyet, de a magyar helyzet miatt ma indulunk 3-kor, hogy éjszaka tudjunk menni az M1-es elkerülőn, nem várunk holnapig. Nagyon köszi a felajánlást egyébként!

Nils Holgersonné írta...

OK, sikits az eloretolt h-n, ha szukseg van valamire.

kukaizé, vagy mi írta...

Ha elakadnátok Pesten nálam megszállhatsz a híd alatt. Van egy főre kartondobozom még. Macis bébidollt is tudok adni. Majd tenyerünkbe támasztott állal, merengve nézzük a vizet. :)