2011. október 8., szombat

Olyan...

...hirtelen jött az ősz, hogy a lélektani téliesítés több apró rítusát is egyszerre kellett elvégezni: be kellett csukni az ablakokat* ÉS a konyhában is csukott ablaknál főzök**. Meleg pizsamát kell húzni éjszakára (Kuka: pizsamát kell húzni éjszakára :-D) Teát iszunk a vacsorához. Brrrrrr. Itt az ősz. 

Ma 3 óra játszótér, biciklivel (fááááááá-zik-zik-zik). Rózsás pofi, vörös orr, enyhe fagyási sérülések a kezeimen. Miért nincs egy forraltbor-kimérés minden játszótér mellett??? Hm. Legyen? Bizniiiiiiiiiiiiiiiisz!

Nem, nem és nem vagyok hajlandó még fűteni. Majd holnaptól...



*Éjszakára ÉS nappalra is
** Pedig ezt utálom. A nyitott ablakokat szeretem. Főleg a konyhában.

5 megjegyzés:

HeMarica írta...

A férjem fűtésszerelő, ilyen módon minthogy a suszter cipője is lenni szokott, hiába szerettem volna én már tegnap meleget a lakásba nem jött össze a dolog. Vannak szép új csilli-villi radiátorok a régiek helyett, gyönyörű új réz csövek, csak amíg ezekből egy darab hiányzik addig elég nehezen tudunk fűteni, pedig a reggeli 15,5°C elég kevés, szerintem. Remélem ma már orvosolja a problémát.

kukabúvár【ツ】 írta...

és főzni is tud...
és anyaszülteskedik nyáron...
és forralt borozna is...
ej, de szimpi menyecske az ilyen. :)

Nils Holgersonné írta...

mi még nem fűtünk, ilyenkor menőzünk, hogy nekünk így is jó :) de a libatoll paplant elővettük, az annyira meleg, hogy nem kell a pizsama :)

az ablakot azért becsuktuk mi is :S

kukabúvár【ツ】 írta...

ej, ne fecsegjünk itt az időjárásról, inkább dobjátok le azt a pizsit, vagy paplant, vagy pelyhet, vagy fügefalevelet, vagy mittoménmármit... !!
MINDENT!
(francba már a nyílászárók ecsetelésével, na)
:D
és igen, te Ruju, te csak ne pislogjál szemlesütve ártatlanul, tesztoszteizék felkorbácsolója, teeeeee

kukabúvár【ツ】 írta...

na jó, de HOLNAPTÓL már tényleg fűts be! :)
és tessék szépen irkálni is.
(jééé, enyém a post, hurrrááááá)