2011. augusztus 25., csütörtök

Kukának, de más is olvashatja :-D

OK. 

Na jó, szóval az van, hogy itt a végső hajrá, holnap tekerek a gyerekekért, és pánikolok, mert ugyan már csodaszép a lakás és abszolút gyerekfogadó-képes, de még nem tökéletes, érted... És ezért csak szívom magamba a bejövő kedvességeket, de a pánik nem enged adni is, most csak azért kapcsoltam be, hogy megnézzem, milyen idő lesz ma, ugyanis tegnap estére bejött a várva-várt hidegfront (figyelem, ez azt jelenti, hogy nemsokára Magyarország is fellélegezhet, itt szombattól egész jövő héten nem megy húsz fok fölé a hőmérséklet, készítsétek a kabátokat!). Szóval ma még ér a miniszoknya szexi nyári fölsővel, de holnaptól bundabugyi... Na és tessék, nem mehettem el szó nélkül a kommented mellett és igazad van, de most rohannom kell dógozni, estére majd kicsit hosszasabban magyarázkodom, kisdobos becsszóra! 

4 megjegyzés:

HeMarica írta...

Jó utat!

kukabúvár【ツ】 írta...

látom használt a fenyegetésem. :)
az új fürdőszobai tükörből villantott tinis puccsítós, vagy legalább mellbedobós emlékképet, ha lehetne az ottani nyárról...
esetleg.
tényleg csak a csempe érdekel ám. (nemis)
:D

ruju írta...

khm. én azt hittem, a nyár?

:D

kukabúvár【ツ】 írta...

és adja az értetlen ártatlant... :)
pfffff.
csak semmi pánik, anya! mo tárt karokkal vár. gyere szépen hazafele! de csak óvatosan, nem kötögetünk az autópályán menet közben, csak a dugóban! sminkelni meg főleg nem ér kocsiban, semmilyen körülmények között. túl szekkszi, nem hergeljük a kménytkű alföldi gyerekeket. ;)
no, csak ügyesen.