2012. május 17., csütörtök

Nem nyertem :-(


21:00
Imádom az alvógyerek-szagot. Puha és meleg. Nyugodt. Csöndes. A fenébe, megint elaludtam fektetés közben, pedig még annyi mindent akartam csinálni. De mostmár nem megy, csak bevonszolom magam az ágyba és inkább alszom tovább.
00:12
Nem, nem tudom kinyitni a szemem. Hátha csak egy kis nyökögés-sírdogálás és alszik tovább. Most nem bírok felkelni. A francba, remélem nem lázas vagy beteg, csönd van, csönd, alvás...
2:43
Nem, ez nem nyökögés-sírdogálás, ez üvöltés. Jövök már, jövök, csak ne kiabálj, felébred a bátyád, itt vagyok. Gyere, bújj ide mellém. Már alszol is, csak az anyameleg hiányzik, mi, kis büdös?
6:00
Utálom az ébresztőórát.
6:05
Csak még egyszer, és kelek.
6:10
Na jó, utolsó.
6:20
Kávét, de azonnal. Jajj, hogy szuszog, imádom az alvógyerek-szagot. Meg a rózsás kis arcot, és ezt a nyugalmat. Ne aludj el újra, fel kell kelni, a nagynak iskola van. Kávét, de azonnal.
6:45
Ébresztő drága, iskola van, a kakaó az asztalon. Oké, még egy perc, de aztán ki az ágyból. Mosolygok, tiszta anyja.
6:50
Szívem mozgás már, öltözz, moss fogat, mosakodj, itt az uzsonnád, tedd el, csináld már, miért vagy meztelen? Miért legózól? Ne most legózz! Hááááálllllóóóóóó? Háárom, kettőőőőő, eeeeee... Na azért.
6:59
Hogy a fenébe lehet, hogy éjjel bulizik és már fenn is van? Jövök, jövök. Gyere bogár. Hm, imádom az ébredőgyerek-szagot, a rózsás pofit, olyan puha és meleg. Jó, jó, itt a cumid, cumizzál még egy kicsit.
7:10
Miért nem vagy már felöltözve?! Még fogat sem mostál! Az uzsonnád az asztalon! Indulnod kell, csináld már, a kutyafáját!
7:12                     
Itt a reggeli az asztalon, gyere, vegyük le a hálózsákot. Ne visíts már korán reggel, tudod, hogy le kell venni, hálózsákban nem tudsz felülni a székbe. Hagyd abba. HAGYD ABBA.
7:15
Szia szívem, szép napot.
7:15:39
UUUUUUUUZSONNAAAAAAAAAAA!
7:20
Amíg anya elkészül, nézhetsz mesét.
7:21
MOST. Ráülök a WC-re. Egyedül. Aztarohadt... A hétvégén már mindenképp szőrteleníteni kéne. Muszáj, ez már nagyon durva. Vagy most gyorsan a zuhany alatt? A fenébe, ma korábban kell beérnem, nem fér már bele, na majd holnap. Zuhany. De jó ez a meleg. Zárd el. Szappan. A melegvíz, annyira jólesik... hagyd abba, menned kell... imádom, nem megy, de mennem kell.
7:45                                     
Fogmosás, krém, smink... Nem, a smink már nem fér bele, mindegy, már megszokták. Már megszoktam. Legalább este nem kell leszedni. Úgyis utálom.
7:50
Gyere szívem, öltözzünk. Jaj, ne kezd már megint, tudod jól, hogy fel kell öltözni. Anya sem pizsiben megy dolgozni. Pedig néhányan örülnének. Na, ne csináld, gyere, body, harisnya, nadrág, póló, nem olyan szűk a fejednél, ne visíts, látod, már ki is bújt a buksid... Most még nézheted a mesét, amíg anya is felöltözik.
8:00
Tudnám, mivel csesztem el már megint a reggelt, hatkor csörgött az órám, basszus. El fogok késni, most már biztos. Harisnya, póló, szoknya. Basszus, a melltartót elfelejtettem. Néhányan örülnének. Ó, bassza meg, másik harisnya. Másik harisnya, máhásihik harisnyaha. Ehh, ma jó lesz a farmer is. Úgyis hideg van.
8:07
Tessék, kikapcsolhatod a tévét, úgy van, ügyes vagy, látod? Cipő, kabát, sapka... Kaka? KAKA?! Mély levegő, kifúj. Fúj. Ez tényleg kaka. Gyerünk gyorsan. Nem, nem, ennek most nincs itt az ideje, a pelust ki kell cserélni, könyörgöm ne csináld, megveszek, indulnom kell. Anyának mennie kell dolgozni, tudod, én nem késhetek, a tanítónéni nem késhet. Feküdj le, úgy van, popsit a magasba, ügyes vagy, fúj, de büdös, ne kapálódz, kérlek szépen, csak most az egyszer ne repüljön semerre se a kaka, jól van, ügyes vagy, látod, kész is. Body gombol, harisnya, nadrág, cipő, kabát, sapka... NEM TÖKMINDEGY, MELYIK SAPKA???!!! Jó, ne haragudj, nekem tökmindegy, csak induljunk, könyörgöm.
8:17
Futfutfut, fussunk szívem, elkésem. Mi a fenével csesztem el már megint az időt?! Hatkor csörgött az óra... El fogok késni, már tuti.
8:20
Puszillak drága, szép napot, délután jövök érted. Még jó, hogy itt a bölcsi a sarkon. És most misziszschumacher, csapjon a lovak közé.
8:47
Jó reggelt mindenkinek, elnézést a késésért, egy pillanat, futottam a parkolóból, nem kapok levegőt.
8:49
Mosoly. És hogy vagytok ma? Házi feladat... könyv 83. oldal... hallgassuk meg a párbeszédet... A szünet 15 perces, nem hosszabb!
Ma minden házit kijavítok délután. Annyira szar vagyok, nem igaz, hogy nincs 10 percem a házik javítására. Tök ciki, hogy mindig a szünetben javítgatom őket. Még jó, hogy már nem dohányzom. Most inkább dohányoznék. De nem, javítom a házikat helyette.
Könyv 85. oldal... pármunka... Emberek, könyörgöm, én ide pihenni járok, ne szívassatok már, itt nem akarok fegyelmezni, felnőttek vagytok, vagy mi, tegyetek már úgy... És a házi feladat...
15:00
Kajálni kéne de nincs kedvem főzni egyedül. Van csoki a szekrényben. Inni is kéne már valamit.
Inkább megnézem az emaileket gyorsan, meg a számlámat, hogy hogy állok éppen. Csak a híreket még, és utána kijavítom a házikat. Meg elmosogatok. Meg összepakolok...
15:15
Szia szívem, milyen volt az iskolában? Legalább köszönj, és majd utána kérdezd meg, hogy mehetsz-e ehhez meg ahhoz. Menjél. Te meg nem, nem nézhetsz tévét.
Tessék, inni.
Tessék, gyümölcs.
Tessék, perec.
Tessék azonnal idejönni, megint kakis vagy, ki kell cserélni, fájni fog a popsid.
Hálló? Jaj, nagyon kedves vagy, most nem igazán alkalmas, éppen pelenkázok. A hétvégén? Velem vannak a gyerekek, nem fog menni, majd megpróbálom azért elérni a bébiszittert. Szia. Szia. SZIA!
18:00
Hálló? Oké, még 20 percet, de fél hétre legyél itthon.
18:31
Vacsora. Mese. Fürdés. Fogmosás. Húzd már a pizsamádat, a fenébe is, holnap iskola, le kell feküdnöd időben! Gyere te meg, itt a cumi meg a tejecske. Aludj már, szívem.
20:39
Anya, én is lefekszem, jó?
Ühüm..
21:00
Imádom az alvógyerek-szagot. puha és meleg és nyugodt. Nyugodt. És csöndes. A fenébe, megint elaludtam fektetés közben, pedig még annyi mindent akartam csinálni. De mostmár nem megy, csak bevonszolom magam az ágyba és alszom tovább, ki tudja, meddig lehet...

----------------

3 megjegyzés:

kukaizé írta...

dejó!

ruju írta...

teeeeee, teeeeeeee, teteeeeeee. te mostan itten örűssz, hogy nem nyerteeeeem, teeee?!

:-DDD

kukaizé írta...

nálam nyertél ezzel. megdicsért egy szemétláda. apró öröm. :D