2012. november 1., csütörtök

Közben pedig...

...alkottam is, gyártom a téli "kollekciót", Beni és Rebeka kapott sapkát-sálat, én csináltam magamnak sálakat és kesztyűket, képek még nincsenek, majd lesznek. Elkészült egy színes és extra nagy SBS kendő is, na ezt megmutatom, ha még nem láttátok: 



Meg vannak mindenféle projektjeim, amikbe belekezdek, aztán félbemaradnak. Csináltam szőnyeget is, majd azt is megmutatom. 

Halloween

Készültünk.



A blogger egy hüje. 

Készítettünk töklámpásokat papírmaséból, nagyon jól sikerültek, tettünk bele elemes mécsest, valóban tök jól néztek ki, estére tök tele is lettek édességgel. (Süßes oder Saures? avagy ahogy Rebeka mondá: "Süßes oder Saurus?")


A blogger extra hüje...


Wo ist Arnie?

Na ez a bejegyzés sem időszerű már, rég volt, elmúlt, de jó volt. Voltam ugyanis a Frankfurti Könyvvásáron, a nyitónapon, ahol is Arnie (a szomszédból, avagy Kaliforniából) volt a nap fénypontja... Nagyon jó volt, mert amíg mondta, hogy "áll bí bákk", addig én egy emelettel följebb élvezhettem a rövidke nyugalmat, és hogy minden (számomra) fontosabb kiadónak lett ideje rám... Köszönöm Arnie! A fiúk, akikkel voltam, csináltak jó képeket, de azóta sem küldik nekem, úgyhogy a cím kérdésére csak annyit válaszolhatok, hogy pedig bizony valóban ott volt, higgyétek el.