2012. június 24., vasárnap

300

Wow



Ünnepeljünk, kacagjunk, örvendjünk.

Kieg.

Felszereltem füstjelzőket. Megtanultam lámpát szerelni (3-at én raktam fel, működnek, szépek...Büszke vagyok, dícsérjetek! Én, én ededül!!!). Megvarrtam 6 db. függönyt, 5-öt a nagy nappliablakra, egyet a gardróbot elválasztandó (a lakás ezen "zugáról" nem csináltam képeket. Van egy gardrób a bejáratnál, mellette a wc, amellett pedig a fürdőszoba) A függönyt meg tudom mutatni: 


Jó szar kép, de hát ez van, a függöny látszik rajta, asszem. Ilyen rojtfüggöny, vagy mi, és nagyon jól mutat. Ráadásul egyelőre Rebekát is hdegen hagyta, nem utolsó szempont...

Ja, és van egy kamra a konyha mellett is, a nappaliból nyílik annak is az ajtaja, és nagyon praktikus, mindent elnyel. 

Hát így éldegélünk most "szerényen"...

Hajlék

Tádáááám... A várva várt képek.

Konyha

 

Nappali

  

  

Lépcső


Fiúszoba

 

Csajszoba

 

Enyéééééééééééém

 

Zöldövezet


Paradicsom


Köszönöm az IKEÁnak, hogy nagylelkűen támogathatom. És kérem, vegyétek észre, hogy a lakásról a képek abban az 5 percben készültek, amikor már nem és éppen még nem lógott száradó ruha egyik sarokban sem. És még a gyerkők sem értek haza... 

2012. június 21., csütörtök

Jesszus...

...már itt is van. Félek, jaj.



A két képet kb. 10 és 5 perccel ezelőtt lőttem. Azóta tökéletesen besötétedett, de nem azért, mert este van. Itt ilyenkor még épphogy csak lement a nap, szóval javában világos (lenne). És mire ezt a két mondatot leírtam, már szakad is az eső. Ami nem baj, mert borzasztó meleg van napok óta, de dörög is és villámlik. A templomban van a legfőbb bizodalmam. Nem azért, mert imádkoznék, hanem mert a kereszt magasabban van, mint a ház teteje. Én lakom ugyanis a tetőtérben... Nem kicsit vagyok befosva. (Bocsánat.)

2012. június 19., kedd

Teee... Teee... Naggyon hülyeeee...

Ma kidobtam a nagy, 220 literes kukánkba a kocsikulcsot, aztán fél órán át erestem. Mire rájöttem, hol van...

No comment.

(De, yes comment. Végül megtaláltam...)

(Kuka, remélem csuklottál!)

2012. június 15., péntek

Egyébként pedig

ISTEN ÉLTESSEN BENJÁMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!


...nem értek a focihoz...

... de muszáj néznem, itt szinte kötelező, és Beninek is be kell számolnom reggelente. Na a lényeg, hogy ezért   már megérte, nagyon megfogott: 


Van még mit tanulnunk. 

2012. június 10., vasárnap

Egyszerűen zseniális

Úgy kaptam, és annyira, de annyira tetszik... Nem tudom, honnét van a kép és ki védjegyezi, de halált megvető bátorsággal megosztom veletek: